Polering af smykker

175 kr.300 kr.

Det kan ikke undgås, at der kommer små ridser i dine smykker ved almindelig hverdags brug, eller at dine sølv smykker oxidere og bliver sorte.
Vi polere dine smykker, så smykkerne kommer til at skinne på ny. De fleste overfladeridser kan poleres væk, så smykket igen fremstår næsten som nyt.

Hvis dit smykke er udført i forgyldt sølv, vil forgyldningen i denne proces blive poleret af. I dette tilfælde bør du i stedet bestille en forgyldning, da polering er inkluderet i forgyldnings prisen.

Har du en større mængde smykker du vil have poleret, så kontakt os gerne for en pris.

Sådan gør du:

  1. Angiv smykketype.
  2. Tilføj til kurv.
  3. Gennemfør ordren.
  4. Vi kontakter dig og aftaler nærmere i forhold til at få smykket indleveret til os.

Polering af smykker der har fået ridser og mærker, kan give smykkerne et helt nyt liv.  Smykker slides som alt andet ved brug. Hvis et smykke har mange mærker og ridser, kan smykket poleres op, og de fleste ridser og mærker kan fjernes.

Smykker du bærer dagligt bliver slidt og beskidt. Derfor er smykkepleje vigtigt. Smykker skal renses og vedligeholdes, for at forlænge leve tiden på smykkerne. Vi polere dit smykke op, fjerner de ridser der er muligt, og renser det i ultralyden, så det kommer til at fremstå som næsten nyt igen. Sidder der sten i dine smykker, vil de også få helt nyt skær efter en rensning. Når vi alligevel har dit smykke i vores hænder, så laver vi et eftersyn på standen af smykket, og tjekker for løse sten, helt gratis. Skulle det ske der er løse sten i smykket kontakter vi dig, og tager en snak om hvad der er smartest at gøre derfra. Har du en større mængde smykker du vil have poleret, så kontakt os gerne for en pris.
Hvis det er en vielsesring der skal poleres op. Og gravering inden i ringen er meget slidt, så er der en risiko for at graveringen forsvinder helt. Skulle det være tilfældet, gengravere vi ringe uden beregning.

Vi anbefaler at man vedligeholder sine smykker med et eftersyn hos en rigtig guldsmed indimellem, det vil være med til at forlænge smykkets levetid, og man undgår ubehagelige overraskelser.
Efter polering skal smykkerne opbevares med omtanke for at undgå nye ridser, og for at bevare glansen længere. Brug evt. individuelle smykkebokse eller poser, til hvert smykke.

Hvis du har nogle spørgsmål til polering af smykker skriv gerne til os info@michellaviola.dk

 

Kunder der købte dette, elskede også