OM GULDSMEDEN

Håndlavede smykker
fra eget guldsmed værksted

Det danske smykkebrand Michella Viola blev grundlagt i 2017 af Designeren og Guldsmeden Michella Viola.

Hos guldsmed Michella viola arbejder vi med stor dygtighed, og opmærksomhed på enhver detalje, og skaber hvert smykke fra bunden for at få den helt præcise nøjagtighed. Derudover er det vigtigt at kunne holde kundens pris nede, så alle kan finde råd til et special lavet smykke. Derfor bliver hvert smykke skabt på eget værksted i Danmark.

Vores stræben efter perfektion i hvert smykke vil give dig garanti for, at alle smykker er lavet til den højest mulige kvalitet, og vil derfor holde hele livet, og i flere generationer.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om priserne på et special lavet smykke.

stensaetning

KONTAKT OS

Om guldsmeden

Smykker skabt med passion…

Kvalitet og dansk håndværk

Alle smykker bliver fremstillet i guld eller sterlingsølv. Hvert smykke bliver skabt i hånden – nogle gange i flere bittesmå dele, hvor de efterfølgende bliver samlet og fuldendt.

For at få den rigtige overflade frem i smykket arbejdes der med forskellige overflader som satineret, børstet, hamret eller poleret.

Hamrede og børstede overflader er matte, mens en poleret overflade skaber en form for perfektion. Man kan også kombinere den matte og den blanke overflade med stor succes.