Forgyldning af smykker

140 kr.500 kr.

Vi tilbyder forgyldning af smykker der enten tidligere har været forgyldte, eller hvis du har et sølv smykke du ønsker skal være guldfarvet.

Forgyldte smykker mister guldfarven over tid ved brug og slitage, så de skal genforgyldes indimellem, afhængig af hvor godt man passer på sit smykke.
Vi anbefaler at man altid tager sine forgyldte smykker af ved rengøring, sports aktiviteter, når man sover og går i bad, for at beskytte smykket mod unødig slidtage.

Når vi forgylder renser og polerer vi smykket op inden det bliver forgyldt.

Prisen er pr. smykke. Det vil sige, hvis du har flere smykker der skal forgyldes, skal hvert smykke vejes for sig selv. Har du flere end 3 smykker der skal forgyldes på samme tid, så kontakt os gerne for en pris.

DETALJER OG MATERIALER

  • Materialer: 18 karat guld
  • Type: Forgyldning

BETALING & LEVERING

BETALING

Vi accepterer Visa, Mastercard, Maestro, Dankort (DK) og Kontooverførelse.

Hvis du oplever problemer med vores online betaling, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som kan tilbyde alternative betalingsmetoder såsom faktura – dette er også sådan betaling sker, ved bestilling over telefon.

LEVERING

Vi tilbyder et stort udvalg af “made to order” varer, hvor leveringen kan variere mellem 8-30 dage. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice for en opdatering på din ordre.

For varer “på lager”:

  • Danmark 2-3 hverdage
  • Europa 3-4 hverdage
  • Resten af ​​verden 5-10 hverdage

Forgyldning af smykker

En forgyldning af smykker du bære dagligt kan ikke undgås på et tidspunkt. Forgyldte smykker du bærer dagligt bliver slidt og beskidt. Derfor er smykkepleje vigtigt. Smykker skal renses og vedligeholdes, for at forlænge leve tiden på smykkerne. Vi polere dit smykke op, og renser det i ultralyden, så det kommer til at fremstå som næsten nyt igen inden det bliver forgyldt. Sidder der sten i dine smykker vil de også få helt nyt skær efter en rensning. Dit smykke behøver ikke at have været forgyldt tidligere for at kunne blive forgyldt,. Så ønsker du et nyt udtryk til dit smykke kan en forgyldning være en mulighed.

Når vi alligevel har dit smykke i vores hænder, så laver vi et eftersyn på standen af smykket, helt gratis.

Prisen på forgyldning af smykker inkluderer en grundig rensning og polering, så smykket kommer til at fremstå næsten som nyt. Hvis dit smykke har en helt speciel overflade, blive denne bevaret. Medmindre andet ønskes.

Hvor længe en forgyldning holder kan man lidt selv være med til at bestemme. Det kræver blandt andet at man passer rigtig godt på sit smykke når man ikke bruger det.
For at få forgyldningen til at holde længst muligt, anbefaler vi, at du husker at tage dit smykke af, inden du går i bad eller dyrker sport, samt at du ikke sover med det. Er det en fingerring, skal den gerne tages af, inden du vasker hænder, gør rent eller vasker op. Efter forgyldning skal smykkerne opbevares med omtanke for at undgå unødig slitage på forgyldningen, og for at bevare glansen længere. Brug evt. individuelle smykkebokse eller poser, til hvert smykke.

Vi anbefaler at man vedligeholder sine smykker med et eftersyn hos en rigtig guldsmed indimellem, det vil være med til at forlænge smykkets levetid, og du undgår ubehagelige overraskelser.

Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Kunder der købte dette, elskede også