Afkortning af kæde

200 kr.250 kr.

Har du en halskæde eller et armbånd, som er blevet for langt? Det kunne også være et arvesmykke, som ikke passer til din størrelse. Så kan vi afkorte kæden til den ønskede længde.

Prisen gælder for de fleste simpelt opbyggede halskæder og armbånd.

Afkortning af visse typer kæder – fx tennisarmbånd og Mursten – er mere krævende opgaver, som kræver en individuel vurdering på forhånd.

Afkortning af kæde

Afkortning af kæde der er blevet for langt. Kan være en halskæde eller et armbånd, i guld eller sølv. Det kunne også være et arvesmykke, som ikke passer til din størrelse. Så kan du nemt hos os få afkortet kæden til den ønskede længde, til billige penge.

De fleste guld- og sølvkæder kan afkortes. Det gælder både halskæder og armbånd.

Prisen gælder for de fleste simpelt opbyggede halskæder og armbånd. Er du i tvivl om dette gælder din kæde så kontakt os på info@michellaviola.dk 

Hvis dit smykke er forgyldt sølv, vil det blive sølvfarvet under processen, så hvis du ønsker den skal være guldfarvet igen, skal du tilkøbe en forgyldning.

Ved afkortning af kæde bestemmer du selv, om du vil have det afklippede stykke tilbage. Eller om vi skal beholde det og trække det fra som en del af betalingen for arbejdet. Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med afkortningen kan forsvinde en lille mængde metal i forbindelse med savning.

Efter afkortningen bliver din kæde polereret og renset, så den kommer til at skinne og næsten se ud som ny. Når vi alligevel har din kæde i hænderne, tjekker vi den også for slidtage, så vi evt kan forbygge at den knækker imens du bærer den. Alle kæder bliver med tiden slidte i hvert led, fordi der meget bevægelse i en kæde når man bære den. Dette kan ikke undgåes, men man kan holde øje med den, så man ikke risikere at miste den fordi den knækker på grund af slitage.

Har du tidligere fået afkortet kæden og har du gemt det stykke der blev taget af? Så kan vi også sætte det på igen hvis du ønsker at gøre kæden længere. Ønsker du en pris på det, så tøv ikke med at kontakte os.

 

 

Kunder der købte dette, elskede også