Løse diamanter

95 kr.5.500 kr.

Løse diamanter, i Brillant slib. Uden synlige indeslutninger, det vil sige de er mere eller mindre perfekte for øjet der ser på dem.
Alle diamanter er naturlige og konflikt frie.
Incl. diamantbevis.

En perfekt gave ide! Giv en diamant i gave, hvor modtageren selv kan vælger designet efterfølgende. Vi hjælper gerne med designet, og giver en god pris på produktionen af smykket, hvis diamanten er købt hos os.

Da vi ikke har noget varelager på løse diamanter, er leveringstiden fra 4 dage – 2 uger.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere om leveringstiden.

Specifikationer:

Klarhed: VVS
Farve: Top Wesselton (G)
Slib: Brillant
Behandling: ubehandlet
Form: Rund

Incl. diamantbevis.
Alle størrelser er ca. størrelser.

Løse diamanter til markedets absolut bedste pris.

Vi har intet varelager, ingen dyr butiks adresse, ingen fordyrende mellemhandler. Derfor kan vi tilbyde diamanterne til de absolut bedste priser.
Da vi ikke har noget varelager på løse diamanter, er leveringstiden fra 4 dage – 2 uger. Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere om leveringstiden.

Opdag Skønheden i Løse Diamanter – Perfekt til Skræddersyede Smykker

Giv dine smykker en unik karakter med vores udvalg af løse diamanter. Diamanter åbner døren til uendelige kreationer, og personliggjorte mesterværker. Vores kollektion af løse diamanter er nøje udvalgt for deres strålende kvalitet og alsidighed. Hvilket gør dem ideelle til at skabe smykker, der fortæller din helt egen historie.

Diamanter

Naturlige diamanter er dannet dybt under jordens overflade, gennem utrolig varme og tryk. Disse ædelsten,  fascinerer med deres unikke glans, og symboliserer evig kærlighed og uendelighed. En diamants kvalitet vurderes ud fra de fire C’er: Carat (vægt), Cut (slibning), Color (farve) og Clarity (renhed). Fra klassiske runde brillanter, til mere moderne former som princess cut og emerald cut.

Brillanter

Brillanter er diamanter, der har gennemgået en omhyggelig slibningsproces, for at forbedre deres lysreflekterende egenskaber. Denne proces resulterer i flere facetter, der skaber en strålende glans, som ofte overstiger naturligt forekommende diamanter. Brillanter er kendt for deres nøje definerede former, og imponerende lys refleksion. Hvilket gør dem til det ideelle valg for dem, der søger en ekstra dosis glans og luksus.

Smykker, der Fortæller Din Historie

En strålende brillant, er et tidsløs symbol på elegance og kvalitet. Skab dit eget mesterværk med en af vores løse diamanter. Du kan få designet forlovelsesring, halskæde eller øreringe, der afspejler din personlighed og kærlighedshistorie. Vi står klar til at guide dig gennem valget af størrelse på din løse diamant, og evt. et videre design af smykke, hvis det ønskes.

Kunder der købte dette, elskede også