Vielsesringe – starten på noget stort

Design jeres egne vielsesringe

Vi ved hvor vigtigt det er at vælge rigtigt, når I køber en vielsesring, der skal holde resten af livet. Derfor kan I hos os, selv være med til at designe hver eneste lille detalje. Alle vores vielsesringe kan udføres i både sølv og guld, og med eller uden ædelsten efter jeres ønsker.

Så går I med ønsket om en vielsesring med en helt personlig detalje. Eller bare drømmen om at i selv har designet jeres vielsesringe, til jeres drømme bryllup. Så kontakt os, og fortæl os om jeres drømme. Og sammen skaber vi de helt rigtige ringe til jer til en fornuftig pris.

Bryllup

Sådan vælger du
de rigtige vielsesringe

Gør det nemmere
at vælge rigtigt ved hjælp af
vores guide

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil fri til din partner og vil finde den helt perfekte ring. Men hvordan finder man lige den ring, ingen kan sige nej til? Her er nogle punkter, du med fordel kan bruge, når du skal vælge den rigtige forlovelsesring.

  • Hvilken stil har din kæreste? Feminin, sporty eller klassisk? Går hun i feminint tøj med f.eks. blomster og blonder, vil hun måske foretrække en forlovelsesring, som også er feminin i udtrykket. Er hendes tøjstil derimod mere klassisk, vil hun måske foretrække en enkel forlovelsesring uden for mange detaljer.
  • Hvilke andre smykker har din kæreste? Har hun primært smykker i guld eller sølv? Dette kan være en indikator for, hvilket ædelmetal forlovelsesringen skal være i.
  • Hvad laver din kæreste til daglig? Forlovelsesringen er en ring hun skal have på hver dag i mange år, og det er derfor vigtigt, at den passer til hendes livsstil. Er hun meget aktiv kan det være en fordel at vælge en ring helt uden sten eller med sten, som ligger nede i ringen, så de er bedre beskyttede.

Er du stadig i tvivl, så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige forlovelsesring.