BYTTESERVICE

VARER KØBT PÅ WEBSHOPPEN

Varer købt på webshoppen kan byttes inden for 14 dage efter købet. Vi gør opmærksom på at varer købt på webshoppen ikke er forsynet med et byttemærke. Vedlæg derfor blot vores standardfortrydelsesformular, som kan downloades her

Fakturaen sendes pr. mail, når din vare afsendes. Følgesedlen leveres i pakken sammen med dine varer.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette.

UDBETALING AF PENGE

Det er muligt at få pengene tilbage for et køb 14 dage efter købet er foretaget. Ovenstående betingelser skal være opfyldt, for at du kan få pengene tilbage. Returneringen skal ske senest 14 dage efter købsdato.