FORLOVELSE

Går du med tanker om at stille personen i dit liv det store spørgsmål?

Fri med en smuk forlovelsesring i guld, hvidguld eller sølv med eller uden diamanter eller en anden ædelsten. Find forlovelsesringen, som vil gøre din kæreste lykkelig og give dig sit ja for resten livet.

En forlovelsesring kan se ud på mange måder, og der er ingen regler for, hvordan en forlovelsesring skal se ud.

Det vigtigste når du skal vælge en forlovelsesring er, at du vælger en ring, som vil passe til din kærestes stil. Finder du ikke den rigtige forlovelsesring, så hjælper vi gerne med at skabe den helt rigtige ring.

Få hjælp til at finde den rigtige forlovelsesring her.

forlovelse

Contact us today

Forlovelse

Sådan vælger du den rigtige forlovelsesring

Gør det nemmere
at vælge rigtigt ved hjælp af
vores guide

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil fri til din partner og vil finde den helt perfekte ring. Men hvordan finder man lige den ring, ingen kan sige nej til? Her er nogle punkter, du med fordel kan bruge, når du skal vælge den rigtige forlovelsesring.

  • Hvilken stil har din kæreste? Feminin, sporty eller klassisk? Går hun i feminint tøj med f.eks. blomster og blonder, vil hun måske foretrække en forlovelsesring, som også er feminin i udtrykket. Er hendes tøjstil derimod mere klassisk, vil hun måske foretrække en enkel forlovelsesring uden for mange detaljer.
  • Hvilke andre smykker har din kæreste? Har hun primært smykker i guld eller sølv? Dette kan være en indikator for, hvilket ædelmetal forlovelsesringen skal være i.
  • Hvad laver din kæreste til daglig? Forlovelsesringen er en ring hun skal have på hver dag i mange år, og det er derfor vigtigt, at den passer til hendes livsstil. Er hun meget aktiv kan det være en fordel at vælge en ring helt uden sten eller med sten, som ligger nede i ringen, så de er bedre beskyttede.

Er du stadig i tvivl, så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige forlovelsesring.