DIT DESIGN

Design dit eget
personlige smykke

Hos os kan du helt selv bestemme, hvordan dit personlige smykke skal se ud. Mange tror, at det både er dyrt og kompliceret at få designet sit eget smykke, men vi kan ofte tilbyde et speciallavet smykke til samme pris og en bedre kvalitet, end et masseproduceret smykke. Vi arbejder både i guld og sølv, og har et bredt udvalg af unikke ædelsten og diamanter.

Sådan skaber vi dit personlige smykke

De fleste af vores kunder har allerede en ide om, hvordan smykket skal se ud. Det kan være at du har et billede af et ældre smykke, hvor du gerne vil ændre noget, eller genskabe et lignende design eller noget helt andet.

Efter vi sammen har fundet ud af, hvordan dit smykke skal se ud, vender vi normalt tilbage inden for 48 timer med et gratis prisforslag.

Efter vi har indhentet alle oplysninger, og du har accepteret vores tilbud, går vi i gang med designprocessen af dit smykke. Halvdelen af prisen bliver opkrævet når vi starter på at lave smykket.

Når du har godkendt designet, går vores egen guldsmed i gang med at udføre dit personlige smykke.

Du kan følge processen hele vejen. Ønsker du det igennem billeder eller video af dit smykke der bliver skabt, er det også muligt.