Reparation af smykker

Hos Michella Viola har vi vores eget værksted, så vi kan tilbyde alle mulige forskellige former for reparation af smykker. Vi kan blandt andet polere, lodde, gravere, forgylde, sætte sten i dit smykke eller sætte din ring i størrelse. Alle reparationer udføres på vores eget værksted.

Så hvad enten din ring skal sættes i størrelse, kæden er knækket, armbåndet skal have en ny lås eller andet, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig, så du igen kan bruge dit smykke.

Vi tilbyder

  • Justering af ringstørrelse
  • Kæde reparationer
  • Polering
  • Gravering
  • Forgyldning
  • I sætning af ædelsten og perler
  • m.m

Alle smykker trænger engang imellem til et “service eftersyn” hos en guldsmed. Og det er en god ide at få dit smykke tjekket efter inden du står med et ødelagt smykke. Eller har mistet det fordi det går i stykker uden du opdager det.
Vi gennemgår dit smykke for slitage, og polere det op så det igen kommer til at stå skinnende, og næsten som nyt, så det kan holde mange år endnu.

Er du i tvivl om det kan betale sig at lave en reparation, eller renovering på dit smykke. Så Kontakt os og vi tager en snak om hvad der er bedst for dit smykke.

Kontakt os for at høre mere om pris, og om vi kan hjælpe med reparation af dit smykke.

KONTAKT OS

Om guldsmeden

Smykker skabt med passion…

Kvalitet og dansk håndværk

Alle smykker bliver fremstillet i guld eller sterlingsølv. Hvert smykke bliver skabt i hånden – nogle gange i flere bittesmå dele, hvor de efterfølgende bliver samlet og fuldendt.

For at få den rigtige overflade frem i smykket arbejdes der med forskellige overflader som satineret, børstet, hamret eller poleret.

Hamrede og børstede overflader er matte, mens en poleret overflade skaber en form for perfektion. Man kan også kombinere den matte og den blanke overflade med stor succes.