Guldmønt Diamant Vedhæng

16.000 kr.

Diamant vedhæng lavet i 14 karat guld, med en 24 karat 1/10 oz. mønt i midten. Mønten er en investerings mønt, og kan tages ud af vedhænget, og skiftes ud med en anden mønt i samme størrelse hvis man ønsker det. Eller hvis man på et tidspunkt ønsker at sælge mønten, er det muligt, fordi mønten er intakt i vedhænget.
Vedhænget sælges uden kæde.

Vedhænget kan laves efter alle mønter eller guldbarre, dog kan prisen variere alt efter møntens/guldbarrens størrelse. Kontakt os gerne for at høre mere.

DETALJER OG MATERIALER

  • Materialer: Maple Leaf mønt i 24 karat guld / Vedhæng i 14 karat guld
  • Sten: 32 Diamanter, i alt 0,51 ct.
  • Farve: Guld
  • Type: vedhæng

BETALING & LEVERING

BETALING

Vi accepterer Visa, Mastercard, Maestro, Dankort (DK) og Kontooverførelse.

Hvis du oplever problemer med vores online betaling, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som kan tilbyde alternative betalingsmetoder såsom faktura – dette er også sådan betaling sker, ved bestilling over telefon.

LEVERING

Da der er en leveringstid på Guldmønten på op til 28 dage, kan det variere med leveringstiden.

Kontakt os gerne inden du bestille, for at høre mere om leveringstiden.

Guldmønt Vedhæng med 24 karat Canadisk Maple Leaf. Isat 32 ægte naturlige diamanter.
Rammen er lavet i massiv 14 karat guld. Mønten er isat rammen bagfra, og er hæftet med 4 små grabber. Grabberne kan foldes ud når man ønsker at udskifte, eller sælge investeringsmønten der sidder i.

Lidt historie om mønten der sidder i:
Den canadiske Maple Leaf guldmønt, med prægningen af et ahorn blad på den ene side, og Dronning Elisabeth II på den anden side. Mønten er Canadas officielle guldmønt, og er udtænkt af Walter Ott. Møntens pålydende værdi er 5 canadiske dollars, på 1/10 Oz (3,11 gr.) mønten har en finhed på 24 karat, eller 999,9 ‰.
Mønten er blevet fremstillet årligt siden 1986 af The Royal Canadian Mint.

Canadiske Maple Leaf kom efter forgængeren fra 1967, den Sydafrikanske Krugerrand

Læs mere om mønten her.

Guldmønt Vedhæng kan også laves med andre mønter eller guldbarre, efter eget ønske. Hvis du selv har en guldbarre eller guldmønt, liggende kan vi også lave et vedhæng tilpasset den. Hvilket vil reducere prisen. Kontakt os for at høre nærmere.

Kunder der købte dette, elskede også