Farauisa er et dansk designet, og produceret smykke brand. Der udspringer af et samarbejde på tværs af Danmark mellem to passionerede smykkeformgivere, Guldsmed Michella Viola og Designer/Formgiver Thea Lovis Jules.

Farauisa skaber smykker der balancerer i en legende intuitiv tilgang til designet. Og hylder rummet mellem det ubevidste, og det beviste med ædelmetallet som omdrejningspunkt.  Ofte er det i nattens drømme at ideens silhuet opstår, som summen af vågne timers indtryk, og giver næring til dagtimernes intuition.

Smykkerne er skabt af udelukkende genanvendt og etisk forsvarligt guld, og sølv. Alle sten er naturlige og diamanterne er sporbare. Vores perler produceres ligeledes etisk forsvarligt, og med hensyn til miljøet.

Ideen om at vores smykker rejser med dig ud, og måske endda giver lykke, er en herlig tanke.
Vi ønsker vores smykker skal følge dig, og dine generationer. Lykke kan vi ikke love, men glæde vil man helt sikkert have.

Farauisa betyder den farevise (eng: dangerwise), og er oprindeligt en del af en rune inskription på en oldtids brakteat  (amulet) fundet på køgeegnen i 1852. hariuha haitika : farauisa : gibu auja : – Hari{uha} hedder jeg, den farevise, jeg giver lykke.

Alle smykker er håndlavet som gør hver enkelt smykke unikt. Derfor kan form og
stensætning variere fra smykke til smykke. Vi bruger udelukkende ægte naturlige ædelsten og
perler.
Da vores smykker skabes i hånden ved hver bestilling, må du forvente en produktions- og
leveringstid på 8-10 hverdage. Hvis du har behov for hurtigere levering, kan du kontakte
os.

Alle forgyldte smykker leveres med en 5 års forgyldningsgaranti, som betyder at du ved
slidtage gratis kan få forgyldt dine unikke smykker i de første 5 år fra købsdato.

Se udvalget af vores eksklusive Farauisa smykker her.