Fjell Øreringe

950 kr.

Vores Høyfjell og fjell kollektioner er inspireret af de åbne vider, og de fascinerende dragende norske Fjelde.

Granaten støtter dig i at stå trygt og stærkt i dig selv, øger din bevidsthed og udvikling. Den bærer energier af passion, lidenskab, kreativitet og styrke.

Alle vores smykker er håndlavede, hvilket gør hvert enkelt smykke unikt. Derfor kan form og stensætning variere fra smykke til smykke. Vi bruger udelukkende ægte naturlige ædelsten og perler.

DETALJER & MATERIALER

  • Materialer: Sterling sølv
  • Sten: Granat
  • Farve: Sølv, rød
  • Type: Øreringe
Alle Farauisa smykker kan laves i 14 eller 18 karat guld. Og kan i sættes andre sten.
Hvis du ønsker et Farauisa smykke special lavet, så tøv ikke med at kontakte os.

BETALING & LEVERING

LEVERING

Da vore smykker skabes i hånden ved hver bestilling, må du forvente en produktions- og leveringstid på 8-20 hverdage, i enkelte tilfælde lidt længere tid. Hvis du har behov for hurtigere levering, kan du kontakte os her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for opdatering på hvor langt vi er med din ordre.

BETALING

Vi accepterer Visa, Mastercard, Maestro, Dankort (DK) og Kontooverførelse.

Hvis du oplever problemer med vores online betaling, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Farauisa er et samarbejde på tværs af Danmark, mellem Guldsmed Michella Viola og Designer Thea Lovis Jules. Vi har begge afsæt i håndværket, men med hver vores tilgang til faget. Sammen skaber vi håndlavede smykker i bæredygtige ædelmetaller. Vi brænder for håndværket, kunsten, historien og alt det der fascinerer os i livet. Smykkerne er indbegrebet af alt dette.

Som små kunstværker, stræber vi efter at give hvert enkelt smykke evigt liv. Vores design balancerer i et legende intuitivt æstetisk univers, og hylder rummet mellem det ubevidste og det beviste med ædelmetallet som omdrejningspunkt. Vi skaber fordi vi ikke kan lade være med det. Det er det mest naturlige i verden for os.

Farauisa betyder den farevise eller rejsevise, og er oprindeligt en del af en rune inskription på et oldtids brakteat(amulet) fra omkring år 500 fundet på Østsjælland i 1852. Inskription fra brakteat (oprindeligt runer): hariuha haitika : farauisa : gibu auja : (ttt) Oversat betyder det: Hari{uha} hedder jeg, den farevise, jeg giver lykke.

Alle Farauisa smykker kan laves i 14 eller 18 karat guld. Og kan isættes andre sten. Hvis du ønsker et special lavet Farauisa smykke, så tøv ikke med at kontakte os.

Kunder der købte dette, elskede også